Modern tánczene

Minőségi house, electro és minden ami ezekkel kapcsolatos. Ha zeneőrült vagy, érdekel mik az aktuális slágerek, szeretsz résztvenni az összes jó bulin itt értesülhetsz mindenről. Szólj hozzá, írd le véleményed bármely témában!

Rovatok

Utolsó kommentek

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika
  • moderntanczene: Bocsi a képért, telefonnal készült, de mi nem is fotózni mentünk oda :) (2007.10.24. 03:53) Axwell tarolt!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika

Linkblog

Átkozott harmónika

2007.11.19. 15:32 | moderntanczene | 1 komment

Elég rég berobbant már a köztudatba ez a szám, viszont gyakrabban csak mostanában játsszák, most viszont kötelező darab minden órában, minden rádióban. Sajnos... Az egyik kívánságműsorban előre felhívta a figyelmet a műsorvezető arra, hogy most egy őrületes szám következik, és csak gratulálni tud a betelefonálónak, hogy ilyen kiváló ízléssel rendelkezik. Ez a szám szerintem gyalázat, egy átlagos zeneszerkesztői ismeretekkel rendelkező egyén 5 perc alatt összedob egy ilyet. Monoton, sivár hangminták, csak egy valami miatt lett nagy a sikere - a harmónika miatt. Hú de nagy innováció, betenni egy harmónikát egy mondhatni modern tánczenei alapokkal rendelkező zenébe.. Az elképzelés nem lenne rossz, de a megvalósítást tovább nem is minősítem. Szánalom ez a szám, ennek ellenére nagyon sokan szeretik, nevesebb DJ-k is játsszák. Limonádé, karfiol zene, ha havonta egyszer hallanám talán elviselhetőbb lenne, de így utálatot vált ki belőlem Samim Heater-je.

A bejegyzés trackback címe:

https://moderntanczene.blog.hu/api/trackback/id/tr30234358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbradar 2008.01.23. 21:32:59

Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy mindenki számára tökéletes zene nincs, ez egy alapvető emberi tulajdonság az izlés. De ha egy személy, aki azért kapja a pénzét, hogy elkészítsen egy "kultuszt", de legalább egy sláger zenét annak követnie kell a stílust vagy újat, jobbat kitalálnia. Ez a zeneszám tökéletesen tükrözi a mai zenekészítést, ami pontosan régi elfelejtett zenék, illetve hangszerek visszahozatala mai köntösben. Valljuk be a mai diszkóba járó egyének mindeggyike óriásit pörögne egy Killer vagy egy billi jeans remixre. Vagy gondoljunk bele a Benny Bennasy - Satisfaction számába. !mondattol több nem hangzik el és egy tökéletes monoton öszhangot hallhatunk. A Bennasy Brothers már ezelött a zsám elött több mint 10éve foglalkozott zenéléssel, csak azzal futottak be és azóta is azt a vonalat követik. A lényeg ez az átkozott harmónika szám igenis megfelelően részét képezi a mai diszkókultúrának és az már egy másik dolog, hogy a rádió hallgató közönség agyát és testi egészségét bombázzák az ismétlésekkel, mert jómagam is a falra tudnék mászni elég sűrűn, de ezt a problémát tudjuk be a jogdíj rendszernek. Ez egy egyéni vélemény, de jómagam támogatom az olyan "zenekészítő" egyéneket, akik képesek valami újat, jobbat kitalálni mint ami a mai!
Sok sikert!
Radio Show, Disco Shit:)
Norbradar
Címkék: samim
süti beállítások módosítása