Modern tánczene

Minőségi house, electro és minden ami ezekkel kapcsolatos. Ha zeneőrült vagy, érdekel mik az aktuális slágerek, szeretsz résztvenni az összes jó bulin itt értesülhetsz mindenről. Szólj hozzá, írd le véleményed bármely témában!

Rovatok

Utolsó kommentek

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika
  • moderntanczene: Bocsi a képért, telefonnal készült, de mi nem is fotózni mentünk oda :) (2007.10.24. 03:53) Axwell tarolt!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika

Linkblog

Egy felejthetetlen Balaton Sound!

2009.07.18. 21:10 | moderntanczene | Szólj hozzá!

Egy hét. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy kipihenjem az idei Sound-ot. Hangom még most sincs teljesen, a 0 fokos sör is rendesen hazavágta a torkom, de ezek mind megszűnnek létezni, ha visszagondolok arra a 4 napra. Összességében kiválóra értékelném a szervezést és a zenészek teljesítményét is, nagyon sok jó zenét volt alkalmam meghallgatni, igaz volt olyan is, akiben csalódtam, de erről madj később. Ilyen zenei felhozatal mellett bizony nagyon kapkodnom kellett a fejem hova merre induljak, volt is amit lekéstem, de talán majd jövőre jobban összehangolom a kötelező programokat. Alváson és bulizáson kívül nem sok mindent csináltam, de még így is bennem van az az érzés, hogy lemaradtam egy csomó mindenről. Pedig a napi átlag 4 óra alvás tényleg nem sok.
    Számomra a mostani Sound 5 naposra sikerült, ugyanis lementünk már a 0. nap este, mint kiderült jól tettük, ugyanis aznap megnyitották már a campinget. Az esti sátorverést követően társaimmal a hangjegyeshez mentünk, ahol már javában ment a buli. Meglepően sokan jöttek le egy nappal korábban, így igazán népes társaság ropta a színpad előtt.
    Másnap reggel arra ébredtünk, hogy bontják a barikádot amivel a csapatunk későn érkező tagjainak foglaltuk a területet. Kis rendezgetés után mindenkinek találtunk helyet, viszont akik későn érkeztek és nem volt aki foglaljon nekik sátorhelyet, azok bizony árnyék nélkü maradtak.
    Az árak nem emelkedtek sokat, kivéve talán a gyrost és pár gyorskaját, de a sör csak 50Ft-al lett drágább. A benti választék nagyjából megegyezett a múltévivel, sajnos a borfalut nem volt időm megnézni. Idén a bungee mellé egy katapult is társult.
    Az előrejelzéseket tekintve rosszabb időjárásra számítottam, így megúsztuk egy esős nappal, a többi viszonylag naposra sikerült. Azért annak a pénteki esős időnek is megvolt a feelingje, csak az igazán elvetemültek buliztak kint, itt-ott lézengett pár ember, de ahogy visszaemlékszem a Kraftwerk próbáját kb öten álltuk végig. Estére azonban aznap is megtelt a Sound. A szombati nap volt számomra a csúcs, vasárnapra már nem maradt sok energiám. Kimerített a tolakodás az első sorig, majd az azt követő csápolás Moby-n.

Hamarosan részletesebb beszámolót írok majd minden napról és a fellépőkről is.

A bejegyzés trackback címe:

https://moderntanczene.blog.hu/api/trackback/id/tr471253749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: balaton balaton sound moby
süti beállítások módosítása