Modern tánczene

Minőségi house, electro és minden ami ezekkel kapcsolatos. Ha zeneőrült vagy, érdekel mik az aktuális slágerek, szeretsz résztvenni az összes jó bulin itt értesülhetsz mindenről. Szólj hozzá, írd le véleményed bármely témában!

Rovatok

Utolsó kommentek

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika
  • moderntanczene: Bocsi a képért, telefonnal készült, de mi nem is fotózni mentünk oda :) (2007.10.24. 03:53) Axwell tarolt!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika

Linkblog

Swedish House Mafia

2007.10.20. 19:58 | moderntanczene | Szólj hozzá!

Eric Prydz, Sebastian Ingrosso, Axwell...ők lennének a svéd house mafia. Miért is? A pontos választ nem tudom, ezt az állítást egy hollandtól hallottam, ő már csak tudja mi folyik az országukban, de ha belegondolok, hogy nevük hallatán minden house-őrültet kiráz a hideg, zenéjükre akár a "gyilkos" jelzőt is használhatnám, akkor már látok benne valami rációt.

Közülük Axwell bácsi lesz látható és legfőbbképp hallható. A Studio szerintem tökéletes helyszín Axwellnek, valahogy abba a környezetbe tökéletesen beleillenek az általa megidézett dallamok. Nem tudom melyik arcát mutatja majd nekünk, hiszen neki aztán van a tarsolyában bőven minőségi zene, helyesbítek - csak az van!
Axel Hedfors-ról, azaz Axwell-ről első emlékem a 2002-es Lead Guitar szám, olyan semleges érzéseket váltott ki belőlem, hallgattam is egy darabig, aztán feledésbe merült, nem úgy, mint Mambana Felicidad majd Libre remixe, ami hatalmasat robbant. Szerintem kevés olyan fiatal van, aki nem ismerné. Ha a librét nem is, akkor a Watch the Sunrize-ot biztosan. Ezeket a zenéket 5 év múlva is ugyan ilyen lelkesedéssel fogom hallgatni, mint most, van bennük valami, amit más előadónál nem tapasztalok, nagyon tudja melyik számhoz mit kell hozzáadni, mit elvenni - Sinclar World Hold On-ján klasszisokat javított szerintem. A legnagyobb slágereket azonnal mesterien remixeli, legyen az R'nB vagy Pop, ő még nagyobb slágert csinál belőle, egyszóval a zenélés agytrösztje - már ha van ilyen. Örök kedvenc tőle a Together, a jelenlegi pedig az It's true.
Ilyen tehetség nem sokszor fordul meg Magyarországon, érdemes nem otthon maradni!

A bejegyzés trackback címe:

https://moderntanczene.blog.hu/api/trackback/id/tr51202348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: axwell
süti beállítások módosítása