Modern tánczene

Minőségi house, electro és minden ami ezekkel kapcsolatos. Ha zeneőrült vagy, érdekel mik az aktuális slágerek, szeretsz résztvenni az összes jó bulin itt értesülhetsz mindenről. Szólj hozzá, írd le véleményed bármely témában!

Rovatok

Utolsó kommentek

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika
  • moderntanczene: Bocsi a képért, telefonnal készült, de mi nem is fotózni mentünk oda :) (2007.10.24. 03:53) Axwell tarolt!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika

Linkblog

Partiviselet

2007.10.26. 20:29 | moderntanczene | Szólj hozzá!

A Studio-s buli kapcsán jött az ötlet, hogy erről sem ártana pár szót szólni. Buli előtt ugyanis ellátogattam Axwell honlapjára, ahol találtam pár pólót és pulcsit, amin a DJ logója szerepelt, valamint Feel the Vibe és hasonló szlogenek. Hm… gondoltam menő lehet egy Axwell buliban ilyen cuccokban hasítani, főleg nálunk biztos nem mászkál minden második ember Axwell-es pólóban, aztán a buli közepén szembetaláltam magam egy sráccal, akin pont a weblapon látott pulcsi volt. Annyira azért nem ájultam el tőle, de egyet elfogadnék.






















A téma kapcsán megemlíteném a Disco Shit-es cuccokat is, mert azokból viszont volt dögivel. Rövid ujjú, galléros, fekete, fehér és mind aranymintás Disco Shit logóval. Szóval akadtak bőven akik ilyet viseltek, ha jól láttam Bárány Attila is.






















A többség a modern tánczenés bulikra azonban egyelőre nem ilyen cuccokban jár. A legtöbb helyen még megengedett a kicsit sportosabb megjelenés, de egyre több flyer-en olvasható, hogy a dress code elegant, cool, ami nagyjából annyit takar, hogy ajánlott viselet fiuknak zakó, és lehetőleg ne sportcipő. A legtöbb igényes fiatal manapság már magától is így öltözködik, de mindenkitől nem várható el, meg elég érdekes látvány lenne, ha minden pasi zakóban feszengene. Van aki ehelyett az igényesebb pólókra esküszik, akad aki a hímzettet, fényes mintásat, szegecseset, de sokan a szolidabb „krokodilosat” vagy az egyszínűt részesítik előnyben. A farmer a legtöbb esetben stabil választás ezekhez. Csajoknál már más a helyzet. Náluk az öltözködésből arra is lehet következtetni, hogy milyen a természetük, mennyire bevállalósak stb. , de náluk is van pár jól bevált darab mint pl.: a szoknya – általában mini, top – sokat számít a dekoltázs, farmer, különféle rucik stb.

A bejegyzés trackback címe:

https://moderntanczene.blog.hu/api/trackback/id/tr63209168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: studio axwell disco shit bárány attila
süti beállítások módosítása