Modern tánczene

Minőségi house, electro és minden ami ezekkel kapcsolatos. Ha zeneőrült vagy, érdekel mik az aktuális slágerek, szeretsz résztvenni az összes jó bulin itt értesülhetsz mindenről. Szólj hozzá, írd le véleményed bármely témában!

Rovatok

Utolsó kommentek

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika
  • moderntanczene: Bocsi a képért, telefonnal készült, de mi nem is fotózni mentünk oda :) (2007.10.24. 03:53) Axwell tarolt!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika

Linkblog

Be Bad!

2009.06.07. 00:39 | moderntanczene | Szólj hozzá!

       Holnap megjelenik Erick Morillo legújabb mix albuma, a Subliminal Sessions: Summer 2009. Az albumra olyan előadók számai kerültek, mint pl. Deadmau5 - Slip, Mark Brown & Juan Kidd - Burning, Jose Nunez - Visitors. A lenti lejátszó segítségével belehallgathattok az albumba. Erick-ről annyit érdemes tudni, hogy a világ egyik legjobb DJ-jének tartja a szakma, az ő nevéhez fűződik az I like to move it sláger, alkalmanként P.Diddy-vel haknizik, saját magángépet bérel a nyári szezonra és júliusban ellátogat hozzánk a Balaton Soundra.

Saját partisorozata a Subliminal Sessions idei témája a rosszalkodás. Be Bad! néven ugyanis minden szerdán az Ibizai Pacha-ban pakolja a lemezeket Mr. Morillo és társai. Ebben az évben olyan neveket hívott meg magához a Pacha-ba mint Little Louie Vega, Frankie Knuckles, Harry Choo Choo Romero és Jose Nunez. Minőségi house-ból tehát nem lesz hiány.

Még 33 nap és mi is megcsodálhatjuk mit alkot a mester, addig is itt egy kis ízelítő az új albumról:

Go to Defected.com Get These Tracks Get This Player

A bejegyzés trackback címe:

https://moderntanczene.blog.hu/api/trackback/id/tr721168464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: balaton balaton sound ibiza subliminal erick morillo pacha
süti beállítások módosítása