Modern tánczene

Minőségi house, electro és minden ami ezekkel kapcsolatos. Ha zeneőrült vagy, érdekel mik az aktuális slágerek, szeretsz résztvenni az összes jó bulin itt értesülhetsz mindenről. Szólj hozzá, írd le véleményed bármely témában!

Rovatok

Utolsó kommentek

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika
  • moderntanczene: Bocsi a képért, telefonnal készült, de mi nem is fotózni mentünk oda :) (2007.10.24. 03:53) Axwell tarolt!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika

Linkblog

Két új üde színfolt - TAO és Prestige

2009.11.08. 03:47 | moderntanczene | Szólj hozzá!

 Nagyon jó hír lehet ez azoknak, akik szeretik az igényes elektronikus zenét, ugyanis mindkét klub programja nagyon ígéretes, igaz picit más irányt képvisel a kettő, de szerencsére egyik sem a  mainstreamet. Mindkét klub elé oda lehetne toldani az ex szócskát, a Prestige ugyanis a volt Privé, a TAO pedig a Tabu helyén üzemel majd.

A Privén nem sokat változtattak, a TAO azonban különbözik majd mind berendezésben, mind hangtechnikában, hogy kik zenélnek majd az FDS-es rendszeren azt még nem tudni, viszont az első vendég  Dj Ravin volt a neves Buddha Bar -ból. Engem azonban jobban foglalkoztat a klub ismertetőjének egyik mondata: a zene Hed Kandi. Nagyon kíváncsi vagyok, ezt mennyire sikerül megvalósítani. Lesznek még Respect party-k, ahol legendás  énekesek  dalait adják majd elő hazai művészek. A TAO-t egyébként egy franchise-hoz hasonlítanám, ugyanis a Las Vegas-i Venetian-ban lévő TAO -val egyezik a logoja és a honlapja is.

A Prestige mondhatni egy újjáéledés. A zene marad igényes, nagyrészt, de nem kizárólag deep house. Dandy kiegészül Chriss-es, valamint ismét hallhatóak lesznek a Debutos srácok. Ez való abba a klubba, nem főiskolás bulik, a Privébe a zeneszerető emberek kellenek, nem a tivornyázó egyetemisták, akiket a zene különösebben nem érdekel, csak szóljon valami tucc. Remélem alkalmam lesz minél hamarabb ellátogatni mindkét klubba, hogy részletesen beszámolhassak majd az ott tapasztaltakról.

A bejegyzés trackback címe:

https://moderntanczene.blog.hu/api/trackback/id/tr921508415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: hed kandi tabu prestige dandy debut club tao
süti beállítások módosítása