Modern tánczene

Minőségi house, electro és minden ami ezekkel kapcsolatos. Ha zeneőrült vagy, érdekel mik az aktuális slágerek, szeretsz résztvenni az összes jó bulin itt értesülhetsz mindenről. Szólj hozzá, írd le véleményed bármely témában!

Rovatok

Utolsó kommentek

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika
  • moderntanczene: Bocsi a képért, telefonnal készült, de mi nem is fotózni mentünk oda :) (2007.10.24. 03:53) Axwell tarolt!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika

Linkblog

Balaton Sound - Sold Out!!!

2009.06.12. 21:21 | moderntanczene | Szólj hozzá!

      Az idén harmadik alkalommal megrendezett Balaton Sound fesztiválra már most minden bérlet elkelt! A kapukba minden bizonnyal kikerül majd a Megtelt! tábla, mivel napijegyek is már csak korlátozott számban kaphatóak. A line-up kiváló, ennek ellenére nagyon sok cikket olvastam, amiben háborognak a fellépők miatt, pedig olyan nevek látogatnak el idén a Soundra mint Moby, Underworld, Kraftwerk, Carl Cox, Erick Morillo, Guetta, Groove Armada, Richie Hawtin és még sorolhatnám. Eddig mindkét fesztiválon résztvettem, az első hangulata mondhatni picit "meghittebb", nyugisabb volt a 2008-ashoz képest. Ennek ellenére azt az élményt, hogy az elsősorból hátranézek a Samsung arénában és egy négyzetcenti üres helyet nemlátni az egész sátorban, valamint amikor az az emberi massza ütemes ugrálásba kezd, na azt nem fogom elfelejteni. 
 
A Balaton Sound egyedi hangulatával, a balcsival, a sok bikinis lánnyal és a kiváló fellépőkkel az egyik legjobb program a nyárra. Sajnálhatja aki lemarad, érdemes még próbálkozni napijegyet szerezni, mert felejthetetlen élmény az biztos!

Részletes infóval jelentkezünk még a teljes fesztiválról és a fellépőkről.

A bejegyzés trackback címe:

https://moderntanczene.blog.hu/api/trackback/id/tr701181744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: balaton balaton sound moby erick morillo
süti beállítások módosítása