Modern tánczene

Minőségi house, electro és minden ami ezekkel kapcsolatos. Ha zeneőrült vagy, érdekel mik az aktuális slágerek, szeretsz résztvenni az összes jó bulin itt értesülhetsz mindenről. Szólj hozzá, írd le véleményed bármely témában!

Rovatok

Utolsó kommentek

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika
  • moderntanczene: Bocsi a képért, telefonnal készült, de mi nem is fotózni mentünk oda :) (2007.10.24. 03:53) Axwell tarolt!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika

Linkblog

Defected Budapest

2009.10.21. 21:17 | moderntanczene | Szólj hozzá!

          A kismillió körlevél közül amit hetente kapok a különböző bulikról elég nehéz kiszűrni a különlegesen jó bulikat. Ez pár hete sem sikerült, legalábbis nem időben. Mondjuk azt nem értem, hogy mennyire logikus egy bulit reklámozó levelet a buli napján kiküldeni, legalább egy héttel előtte kellene. Egyik csütörtökön feltűnt, hogy a  magyar levelek között Defected-es bulit látok. Csak nem? Valóban Defected buli lesz Budapesten, ezen ott a helyünk, ja hogy már ma este? Akkor skipp. Pedig Aaron Ross volt zenélni, nagyon meghallgattam volna.

A helyszín a Roosevelt téri Creol. Szerintem egy magyarországi Defected bulinak tökéletesen megfelelő szórakozóhely. Pont elég a tánctere annak a pár embernek, aki a minőségi house-t kedveli és táncol is rá. Az előző buliba már sikerült eljutnom, ahol Nikola és Soneec zenélt. A társaság pont olyan volt, mint amilyennek elképzeltem. Inkább úgy írom igényes, de Magyarországon van egy szinoníma, amit sokan előszeretettel használnak az igényes helyett. Ezek az emberek inkább álldogálni szeretnek, mintsem táncolni. Aznap alig láttam nőt, aki alacsonyabb lett volna mint 180 cm, mivel Elite modell look buli volt ha jól emlékszem a pontos megnevezésre.

          A zene kifogástalan volt, tényleg a legújabb Defected-es zenék szóltak. Soneec tökéletesen kever, nem sok magyar Dj-t ismerek aki ilyen szépen tolja egymásra a zenéket. A következő buliban Rae zenél és énekel majd, érdemes elnézni, mert a live vocál  iszonyatosan feldobja majd a bulit. Reméljük a vezetés elhoz majd nekünk pár nagy nevet a kiadótól, abból ugyanis van sok, így az igényes house Budapesten is rendszeresen garantált lenne, igaz még csak minden kéthétben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moderntanczene.blog.hu/api/trackback/id/tr751466408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: nikola soneec defected defected in the house aaron ross club creol
süti beállítások módosítása