Modern tánczene

Minőségi house, electro és minden ami ezekkel kapcsolatos. Ha zeneőrült vagy, érdekel mik az aktuális slágerek, szeretsz résztvenni az összes jó bulin itt értesülhetsz mindenről. Szólj hozzá, írd le véleményed bármely témában!

Rovatok

Utolsó kommentek

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika
  • moderntanczene: Bocsi a képért, telefonnal készült, de mi nem is fotózni mentünk oda :) (2007.10.24. 03:53) Axwell tarolt!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zene-buli: nem rossz a kép pedig :) (2009.08.13. 10:14) Axwell tarolt!
  • norbradar: Elég érdekes ez az iromány, bár ez csak egy személyes vélemény. Szerény személyem véleménye, hogy ... (2008.01.23. 21:32) Átkozott harmónika

Linkblog

Aydin The Funki Chile @ Budapest

2009.10.03. 07:40 | moderntanczene | Szólj hozzá!

          Pontosan nem emlékszem, de mintha closing party-ként hirdették volna azt a bulit, amin ATFC volt a vendég Dj. A Rio egész nyáron nagy neveket hozott Budapestre, nehéz volt választani melyikre menjek. Nem tartózkodtam Magyarországon, így meg kellett válogatnom mi az a buli, amiért érdemes felutaznom. Az egyik ilyen Roger Sanchez volt még a Rio Summer Fest keretében. Jó buli volt, csak a kiemelt Dj-pultot nem komálom, bár a tömeg és a fesztivál jelleg miatt érthető. Sanchez nem engedte el magát annyira mint azt tőle vártam. Legutóbb két éve hallottam zenélni, valami hasonlóra számítottam, de picit mást kaptunk. Lényegtelen, mert így is jó set volt.
          Mostanában azonban kicsit másféle house-t hallgatok, ezért is készültem jobban ATFC-re. Kicsit tartottam a tömegnyomortól, mivel záró parti volt, de szerencsémre pont elegen voltak. Volt hely táncolni a pult előtt, ami most a megszokott oldalsó volt. Szerintem egy Dj-nek az ilyen bulikon igenis a ,,nép között” a helye, nem két méter magasan elkerítve. Aydin előtt a Muzzaik játszott. Rendes arcok, közvetlenek voltak és jó zenéket is toltak, így nem tudok rájuk haragudni az átéefcé-ért, míg az éjtíefszí. Valaki rájuk is szólt, hogy ezt máshogy kellene ejteni, amit poénosan kommentáltak. Miután befejezték a set-et csináltunk is pár közös fotót Danny L-ékkel.
Már pár perccel a kezdés előtt kiszúrtam Aydin-t ahogy sasszézik a tömegben a kis defected-es cd táskával meg a fülesével. Megkérdeztem lesz-e ideje a set után pár képre, amire lelkesen bólogatott. Hibátlan 2 óra volt. Feltűnően jól kever, vagyis ez így hibás megfogalmazás, mert a jó keverés lényege nem pont a feltűnőség, de remélem érthető mire gondolok. Rendes kis rajongótábor alakult ki a pult előtt, jó volt látni, hogy vannak még emberek, akik a jó zene miatt jönnek bulizni. Miután végzett nem sietett sehova, csináltunk pár közös képet, majd elvezették a vip-ba. Indultunk hazafelé mi is, amikor megpillantottam, hogy egyedül ül fent. Mondom próba szerencse, hátha felengednek, aztán váltok vele pár szót. Nem is volt senki aki felügyelt volna a vip-részre. Kb 15 percet beszélhettünk, kérdeztem mindenféléről, kezdve a Defectedes bulikkal a következő új zenékig. Nagyon jó arc volt, mindenre készségesen válaszolt. Minden rosszban van valami jó is. Ha ATFC olyan ismert név lenne Magyarországon mint mondjuk Axwell, akkor valószínű ez a beszélgetés se
m zajlott volna le, ezért nem is bántam, hogy ATFC nem egy ismert név itthon. 

          

Kiváló nyárzáró buli volt, köszönet a Rio-nak, reméljük jövőre is ilyen színvonalas előadókat hoznak el. A bulin kaptam egy jó hírt is, miszerint az egyik kedvenc helyem a Privé ismét kinyitja kapuit. Most hétvégén lesz az első buli, amire remélem sikerül eljutnom. Ha igen, akkor majd beszámolok.

                       

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moderntanczene.blog.hu/api/trackback/id/tr371424348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: roger sanchez rio axwell muzzaik atfc defected defected in the house aydin hasirci danny l
süti beállítások módosítása